lauantai 22. marraskuuta 2014

Oranssi.

Seuraavaksi värihaasteen väriksi valitsin oranssin. Sitä löytyy kodista paljonkin ja meinasi iskeä valinnanvaikeus kuvattavien kohteiden suhteen. Niin paljon olen näyttänyt, joten koitin taas miettiä sellaisia joita ei olisi kuvissa näkynyt :)

Haaste lähtee minulta kahdelle loistavalle bloggarille, eli kuvaamaan pääsee Rynttyliisan kotkotukset ja Oranssi Omena <3 Odotan innolla mitä saatte aikaiseksi :)Ira, Ethel von Horn purkki ja kukkalasit. Tuo pinkin ja oranssin yhdistelmä toimii vaan niin kivasti yhteen. Rasia on kuin karkki! Priimoja kukkalaseja löydettiin muutama lisää Akselista.


Nukkumatti verho tietenkin! Ei vaan ole tämän voittanutta <3. Tällä hetkellä se sulostuttaa olohuoneessa yhdistettynä oranssiin harso- ja valoverhoon.
Lumppulan kautta minulle juuri kotiutunut ankkapulkka <3. Tämmöisellä meitsi on laskenut penskana mäkeä, joten pakkohan meidän oli tälläinen saada! Kiitokset Terhi vielä tästä! Luulin, etten voisi koskaan tälläistä löytää :)Käyttämätön 'Verry' merkkinen vanha toppatakki :D. Siis tätä ei vaan voinut ohittaa. Ehkä se nyt vielä hetken menisi päälle, mutta viimeistään seuraavana talvena ;)Ohkaisempi kukkatäkki.Sankyon tipusoittorasia. Kyseiset soittorasiat ovat todella huippuja, sillä kestävät lapselta toiselle. Näitä löytyy meiltä useampi; tiput kaikissa väreissä ja toki hedelmät ja muutama muu elukka :)


ps. 40 lukijaa! Huisia! Kiitos teille kaikille :) <3

sunnuntai 16. marraskuuta 2014

Sininen.

Ripakinttu nakkasi minulle värihaasteen, jossa on tarkoituksena tehdä viisi postausta, viidestä väristä joita kotoa löytyy. Kiitoksia haasteesta ja nyt vihdoin sain tartuttua siihen :)

Aloitetaan sinisestä, joka on vähän uudempi tuttavuus tässä asunnossa. Juuri hetki sitten kerkesin esitellä uuden 'Kanin' verhon ja Finlaysonin kukkapöytäliinan, joten ne jäivät nyt näistä kuvista pois.
Laajensin vähän sinisen määritelmää, joten turkoosiakin mukana ;)Sinisiä Paapun kasvohelistimiä. Nämä helistimet ovat keräilykohteena ja näitä löytyykin pari isoa narupurkillista. Sinisistä uupuisi vielä ainakin tummempi vaaleansinisen sävy .Arabia <3 Olen tälläinen kuppilumppu jolla vitriini ja kaapit pullistelee kippoa ja kuppia. Kukikas on nimeltään 'Malva' jota ehdottomasti haluaisin kotiimme enemmän. Peltipurkkeja. Tanskalaiset IRAt (Anita Wangel) ja Lena & Al Eklundin sydänpurkit ovat valloittaneet kodin. Saisi löytyä enemmänkin.
1969 kankainen seinäkalenteri. Tälläisen olen nähnyt toisessakin värissä :)Ihana Finlaysonin kirsikka kylpytakki ja vauvanvaatekuoseja. Froteeta kaikki! <3
Kirsikan huutelin juuri Lumppulasta, koska tarvitsin vähän isomman. Ei meinannut enää täälläkin esittelemäni oranssi kukikas mennä päälle :/West Germany- kumieläimiä rullilla ja ilman, atomeja ja kirjaimia. Taustalla pyyhe, jonka löysin hetki sitten Kierrätyskeskuksesta.

lauantai 8. marraskuuta 2014

Onni on vihreätä Onnia.Isänpäivän viikonloppu. Ensilumi joka jo suli pois. Vielä on autossa kesärenkaat alla, mutta ensviikolla ne olis vaihdettava.
Nämä sääolosuhteet muuttuu täällä etelässä niin nopeasti, ettei oikein mukana meinaa pysyä.

Vihdoin löysin itselleni vihreät Onni-lakanat! Pirkkokin tykkää :)

Ripakinttu retrohuuruissa heitti minua värihaasteella. Lupaan osallistua siihen heti seuraavaksi! :)Lapsellisia rojuja kotiutettu taas :). Paapu, halinalletarrat, ponipeili ja vaatepakkaus on kaikki nettilöytöjä.

Avaamaton Baby Pony Wear paketti! Penskana meillä oli nämä vaatteet poneilla ja tallessa ovat vieläkin, poikkeuksena nuo taskukaverit. Mihin lie hukkuneet? Nyt sain kivan paketin kokoelmiin :)Henna laittoi masapostia Kajaanista. Kiitos tuhannesti <3

tiistai 4. marraskuuta 2014

Märkä ja harmaa on marraskuu.Harmaus ei onneksi ulotu sisälle asti. Pirkko koiruus uusimpien täkkien keskellä <3Huutelin Lumppulasta pupuverhon. Inkerin arkisto tietää kertoa kankaan Ruotsalaiseksi. "Kanin" ja suunnittelijana Ulla Ericsson Åström v. 1972. Olen aistivinani sinisen värin tunkeutumista asuntoomme, mutta en anna sen haitata. Se on ihanan raikas.Lohjan Karismasta ostin tämän Finlaysonin pyöreän pöytäliinan. Ehkä nätein liina, minkä olen koskaan nähnyt. Kuvan värit eivät vaan menneet nappiin :)Käytiin Lohjan reissun yhteydessä hakemassa kasari Halinalle lasit Nummelasta. Kolme minulla näistä jo olikin, mutta huutelin täyden sarjan, jotta varmasti saan uupuvat. Nyt on sitten pari tuplaa jemmassa :). Nämä kuvitukset ovat loistavassa kunnossa! Sorruin minäkin Muumi-keräilylautasiin. Ekassa satsissa kuvat 'Muumipeikko Unelmoi' & 'Fazer'. Keräilylautaset ovat tosiaan uusi Arabian tapa kääriä keräilijöiltä rahat pois. Nytpä voin sitten ostaa lautasina ne kuvitukset mitä ei ole varaa ostaa mukeina ;). Nämä onneksi tehdään Suomessa, eikä Thaimassa kuten mukit. 'Millenium' ja 'Rauha' ovat vielä hankintalistalla ja uskon niiden päätyvän lautasiin. Oli muuten Cittareiden hyllyt näistä tyhjillään. Lohjalla ei ollut yhtään pakettia, Sellossa tasan yksi. Liekö kaikki menneet jobbareille?Kymen Puuteos Kouvola, Lilliput kumileluja. Yritin selvitellä tuosta valmistajasta jotakin, mutta google, ei ainakaan kerro mitään. Jos sinulla on tietoa, niin jaa toki kanssani! :)

Syksyn viimeiset Myyrmäen hallikirppikset järjestettiin viime viikonloppuna. Huonosti olen päässyt siellä kiertelemään, mutta nyt jaksoin sekä lauantaina, että sunnuntaina. Mukaan tarttui muutama Metsola, Me&I ja Tutta. Monet uusretrot ovat kivannäköisiä, vaikka laadultaan eivät ole yhtä hyviä kuin aidosti vanhat ;). Vai mitä sanot vanhojen vaatteiden värien säilymisestä?
Melko kestäviä sanoisin :)