torstai 18. kesäkuuta 2015

Hyvää juhannusta!Mukavaa juhannusta kaikille lukijoille! Täällä etelässä se on kylmä ja sateinen, mutta onneksi sisällä on ihan mukavaa viettää keskikesän juhlaa. Muu perheeni mökkeilee ja minä ja naskit taas kaupungissa :)Oltiin Pihlan luona kylässä viime viikonloppuna. Ihana parveke-kahvikattaus ja poitsu sai maistaa ensimmäistä mansikkaansa. Kotiin lähdettiin taas hirveän tavaramäärän kanssa. Taitaa olla niin, ettei pystytä lähtemään toistemme luota tyhjin käsin :D. Kiitos Pihla taas jälleen kerran kaikista herkuista, tavaran määrä on vakio <3Kontti pääsi yllättämään järjestemällä retropäivät. Olivat hillonneet kaikkia ihanuuksia takahuoneessaan ja neljänä päivänä latasivat myyntiin kaikenlaisia herkkuja Toki hinnat ovat erilaiset verrattuna perus 'kirppishintoihin' mutta mä oon ihan iloinen, että on mahdollista käydä tsekkaamassa valmis kattaus ja valikoida kivat mukaan. Ensimmäisenä päivänä löysin täkin, pussarit, verhot, pyyhkeen ja Sarviksen pyykkikorin. Verhoja harmittelen, kun ovat liian lyhkäiset ikkunaan jossa verhokisko katossa. Niin herkullisen väriset, ettei raaskis kiertoon laittaa, mutta pakko tuumata. Tässä tavaramäärässä on turhaa seisottaa kaapissa mitään jota ei tule käytettyä.Ihanat kukkaiset lasinaluset, joiden valmistajasta ei mulla ole harmainta aavistustakaan. Olisi kyllä kiva tietää kuuluuko sarjaan purkkeja tai muita. Nams! Toinen lähti ystävää ilahduttamaan <3Toisilla reissuilla mukaan tarttui pohjalla oleva täkki, mekko, lasten lakki, jellona lakana, Arabian kuppi ja Tupuna kulho.Pyyhe, froteinen tyynyliina ja valoverho.
Olivat Kontissa vielä kivasti jättäneet retropäivien kattauksen esille, eli siitä voisin päätellä kaupan käyneen hyvin. Kuulemma jatkossakin näitä järjestetään, eli ollaanpas kuulolla! :)"Ja minähän en mitään emaleja ala keräilemään!"
Viimeisimmät ostokseni; Esteri Tomulan Kukka- kulho ja kaadin <3

6 kommenttia:

 1. Apua miten ihanat kulho ja kaadin!
  Ihanaa juhannusta teille :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei kiitos! Ihanaa juhannusta myös sinne suunnille! :) <3

   Poista
 2. Aivan ihana tuo kulho ja kaadin! Ja muutenkin tosi kivoja retrolöytöjä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta <3 :) Hyvää juhannusta sinulle Eeva :)

   Poista
 3. Voi että miten hienot tuo kulho ja kaadin! Ja oi kunpa itsekin löytäisin tuollaisen Pupu Tupuna lautasen vasta löydetyn juomalasin kaveriksi :) Ihania löytöjä kyllä kaikki muutkin (olisin itsekin voinut kotiuttaa kirpparilta noista jokaisen) :) Ja hyvää juhannusta! Taidanpa ihan lukijaksi liittyä, että muistan jatkossakin käydä kurkkimassa täällä :)

  VastaaPoista
 4. Ihanaa : retropäivät ja kertakaikkiaan aarteita.

  VastaaPoista