sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kukkuluuruu!Mitä kuuluu? Tänne ihan hyvää :)

Pikkupojalla on ikää 2,5kk ja kasvetaan kovaa vauhtia.  Kesä olis muka virallisesti alkanut, mutta aika kylmissä merkeissä. Viereisessä urheilupuistossa raikaa "Kivenlahti-rock" ja mukavan päivän jälkeen köllöttelen tässä puusohvallani.

Ihana Pihla oli meillä tänään kylässä <3. Aarteita tuli ja aarteita lähti. Eihän tuollaista mahtistyyppiä voi lähettää tyhjin käsin kotiin! :) Joonas teki loistavaa kasvis/vuohenjuustopiirakkaa kahvin kera. Osaa ne miehet muutakin kuin lämmittää pakastepitsaa, tai toi ainakin. Kiitosta Pihla lahjuksista ja seurasta. Me tullaan pian teille kylään :)

Kauan himottua Birger Kaipiaisen 'Kiurujen yö' tapettia sain vaihtareina ja nyt sormet syyhyää päästä tekemään sillä päällystystyötä. Tylsän valkoisen hyllyn taustaan sitä suunnittelin laittavani, mutta täytyy miettiä nuita kohdistusjuttuja. Vanhoja tapetteja on kertynyt tänne useampi rulla ja niiden erilaisia käyttömahdollisuuksia olen pohtinut, kun ei näitä vuokrakämppiä raaski alkaa tapetoimaan, tai edes maalaamaan :/Metsolan sydäntä esipesun jäljiltä. Reilut kolme ja puol metriä odottamassa ompeluksia!

Huomenna olis Vermon parkkiksella Konttitori. Jos sää suosii niin sinne ja sitten vaaria moikkaamaan Lähderantaan. Se on niin huono kutsumaan itseään kylään niin täytyy mennä itse :). Mummi on taas ihan toista maata. Se haluaa meiltä päivittäin kuvaterveiset ja pojalle löytyy joka kerta jotakin tuomisia :D. Mahtavat isovanhemmat tällä pojalla <3


"Tää on mun tuima ilme!"


Vännin painokuva, kangaskassin kyljessä. Voiks hienompaa olla?Emmi 26v nimipäivälahja. Ysäri muumisetti <3 :D
Neiti Aika(pommi). Kellot odottaa koneistojen vaihtoa. Kirppislöytöjä nämäkin parin viikon takaa. Samalta reissulta löysin Arabian kahvikuppien tasseja, sekä lähes priima Finelin Tattikulho jonka hinta saatiin neuvoteltua sopivaksi. Oma vanha lähti seuraavana päivänä hyvällä hinnalla kiertoon. Onhan se kallis kulhoksi, mutta pirun hieno! :)

4 kommenttia:

  1. Terve! Ootko huomannut mun kommentin blogikirppikselläsi? :)

    VastaaPoista
  2. Mielenkiinnolla odottelen kuvia tapettituunauksistasi - tuo hyllyidea kuulostaa hienolta! Ja heh, tuo viimeinen kuva on loistava! Mukavaa päästä tapaamaan neiti Aikapommia pian livenä! :) <3

    VastaaPoista