maanantai 30. maaliskuuta 2015

Aurinkopoika on täällä!Hän on täällä! Ihana, pieni pojan pallero syntyi meille viikko sitten. Synnytys oli nopea & helppo ja tämä äiti toipuu hyvää vauhtia koitoksesta. Poika syntyi aamulla ennen yhdeksää ja aamupalan aikoihin tuumasin, että pääsisikohän täältä jo kotiin :)

Olo on siis hyvä, mutta on pakotettava itsensä lepäämään ja touhuttava vasta sitten kun kroppa on enemmän palautunut.

Tämmöistä meille siis kuuluu <3tiistai 10. maaliskuuta 2015

Jo on venynyt!

Muukin kuin vatsa siis... Postausväli on taas hurjan pitkä, mutta aina ei ehdi. Tuleva pikkuihminen on vienyt kaikki voimat ja arvioituun saapumisaikaan on enää 6 päivää. Vielä on paljon laitettavaa ja tehtävää, mutta tuskin kaikki ehtii valmiiksi. Pikkuhiljaa ja jaksamuksen mukaan. Viimeiset viikot ovat olleet koko odotusajan helpoimmat olla, vaikka ei uskoisi. Kuvaspämmi on nyt siis melkoinen, mutta en meinannut haluta jättää mitään pois!

!Huom! Päivitin myös blogikirppistä :)! http://tlmlpkirppis.blogspot.fi/ !


Rattaiksi valikoitui tälläiset kivat keinonahkaiset Emmaljungat :) Sisätiloja saatan vuorata jollakin kivalla kankaalla.


Pinnasängyn reunapehmusteen uudelleen päällystykseen valitsin apilakankaan ja vihreät silkkinauhat.


Näistä tietää, että on kevät.

Pikku Conssit on äiteen löytö.

Tekstiilit Lumppulasta ja kassi Fidasta. Pinnasänky on Niemen ja perheenjäsenten löytö Loimaalta. Tämä on juuri sopivan kokoinen jatkettava pinnis. Ei sellainen järkyttävän kokoinen mitä nykyiset ovat. Patja tosin piti itse leikata vaahtomuovista ja tehdä siihen patjapussi, mutta pikkujuttu. Harmittaa vaan, kun jostakin kohdin näkyi, tämän olleen alunperin ihana oranssi :( Joku mennyt valkoisella maalilla sotkemaan...


"Kun olin pieni"- aivan upeasti kuvitettu vauvakirja merkinnöille. 


Jouduin ruokavaliolle ns. raskausdiabeteksen takia josta ei juurikaan todisteita ollut. Riippuu näköjään neuvolantädistä, kelle joutuu asiakkaaksi ;). Olen käyttänyt tämän sitten hyödyksi ja opetellut syömään Quornia (sieniprotskua), ohraa ja enemmän kasvispainotteista ruokaa. Samoin olen vältellyt ylimääräisiä piilosokereita, vaikken sokeria paljoa nauti normaalistikkaan. Ehkä siirryn odotuksen jälkeen kokonaan kasvisruokavalioon, käyden ensiksi ravitsemusterapeutin juttusilla :). Tähän asti kana on kuulunut ruokavalioon, mutta punainen liha tai kala ei.
Painoa tullut raskauden aikana 12kg, eli pikkujuttu päästä samoihin mittoihin sen jälkeen.


Fin-Helen Anneli Airikka-Lammi "Mansikkapaikka". Näitä löytyi kaksi, lyhkäiset verhot. Toinen ainakin päätyy seinäkankaaksi. Upeat!

Oma löytö Fidasta. Matkailuauto omassa paketissaan :) Melkoisen hyväkuntoinen 70-luvun Fisher-Price lelu. Ennestään löytyykin jo saman aikakauden parkkitalo <3Käväisin ihanan Pihlan luona hakemassa "vähän" lastenvaatteita. Aivan ihastuttava kasa kaikenlaista tarviketta. Vihreä pupukankainen on sitteri! :) Kaiken kukkuraksi saatiin autoon turvaistuin joten säästyin sen hankinnalta. Kiitos vielä Pihla näistä <3


Litrainen Primavera ja Pikku Myy vm.2015. Tämä muki niin kauniin värinen, että pakkohan se oli hankkia...


... kuten myös nämä Suomessa valmistetut "Pidä Ruotsi siistinä" -mukit. Tilattiin sit kuusi joista osa meni muille Lumpuille ja perheenjäsenille. Ihastuttavat värit!


Emmu 26v ja poneja...


Käsityömessuilta oli äitee poiminut mukaansa tälläistä uutta maatuskakangasta. Tästä tulee muutamaan koristetyynyyn päälliset.Ensimmäistä kertaa kävin Lastentarvikekirppiksellä nimeltään Nella & Nuttu. Ei ollut paikka minun makuuni ja tein hyvin nopean kierroksen. Tälläiset lasten puput löytyi. Osaako kukaan kertoa onko muissa väreissä ja kenen kuosi? :)


Viime lauantaina (07.03) oltiin Tampereella Retrorehveillä. Pari ihanaa bloggaria oli laittanut meille tapaamisen pystyyn ja niitä kinkereitä vietettiin vintage liikkeessä nimeltään Forget Me Not.
Paikalla oli kymmenkunta retroharrastajaa ja oli todella mukava reissu! Nautittiin hyviä leipomuksia ja kahvia 'Oopsy Daisy' kahviossa joka on liikkeen yhteydessä. Tavara vaihtoi omistajaa, niin etukäteen sovituissa vaihtareissa& kaupoissa ja osa tyhjensi liikettäkin :D. Itse hankin eräältä Lumpulta tämän ihastuttavan kangaskuosi-kirjan. Kiitoksia vielä järjestäjille, liikkeen väelle ja osallistujille. Toivottavasti näen teidät uudelleen :)


Muutama lastenvaate tuli ostettua itse liikkeestä ja Rynttyliisalta sain nuo ihanat keltaiset ja My Little Pony pyyhekumin. Kiitos Maija :) <3


Oon ollut nyt vähän turhamainen mamma ja värjäsin hiukset sekä kävin hakemassa ripsipidennykset ennen synnytystä. Joo-joo luonnollisuus on hirrrrveen nättiä, mutta kyllä mä mielelläni oon leikkimättä ripsiliimalla kun on parempaakin tekemistä. Nämä pidennykset on tosi kivat, kevyet ja kuitenkin näkyvät. Seuraavalla huollolla taidan kysellä isompien perään :D


Aamunaskit uusissa-vanhoissa lakanoissa. Putte-poika on ollut hoidossa äiteen ja isin luona, kun tytöillä sattui samaan aikaan juoksut. Torstaina päästään hakemaan muru kotiin. Ihan kauhea ikävä ollut isoa possua :/


Tänään kävin etsimässä pinnasängyn päälle laitettavaa hoitoalustaa kun meille ei hoitopöytää tule. Hiukan on huonosti saatavilla uutena tai näin ainakin ymmärsin myyjän puheista. Ei muuta kuin käytettyä etsimään. Tälläisen kivan pöllökuosisen kotiutin kuitenkin alkuun. Onnistuu se vaippojen vaihto sängylläkin... Värivaihtoehtoja olisi ollut myös pinkki ja sininen. Ehkä tää neutraali on paras :)

Huomenna pitäisi ajella Piikkiöön keltaista puusoffaa hakemaan. Toivon, että reissu sujuisi hyvin ja päästään yhtenä kappaleena takaisin kotiin :) Pitäkää peukkuja <3